۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰
کد خبر: ۵۸۷۱۴۴
حجت الاسلام والمسلمین دیرباز در گفت وگو با رسا:

سند الگوی پیشرفت روح امید را در جامعه می دمد | حوزه به فراخوان رهبری پاسخ شایسته دهد

نماینده خبرگان با بیان این که سند الگوی پیشرفت روح امید و آرامش را نسبت به آینده در جامعه می دمد، گفت: حوزه های علمیه باید سعی کنند تا پاسخ شایسته ای به فراخوان رهبر معظم انقلاب بدهند.
حجت الاسلام و المسلمین دیرباز

حجت الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به ضرورت ورود صاحب نظران و نخبگان برای شکوفاسازی سند الگوی پیشرفت گفت: رهبر معظم انقلاب با توجه به شرایط جامعه و این که سند الگوی پیشرفت از لحاظ کیفیت به حد قابل قبولی رسیده بود، برای پویاتر شدن آن از نخبگان و صاحب نظران جامعه دعوت به عمل آوردند.

وی ادامه داد: مخاطب رهبر معظم انقلاب نخبگان، فرهیختگان، دلسوزان و صاحب نظران حوزوی و دانشگاهی و سایر اقشار مختلف مردم هستند تا به این عرصه وارد شده و برای سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت چشم اندازی تدوین کنند که نقشه راه انقلاب اسلامی را تا 50 سال آینده ترسیم کند.

حجت الاسلام والمسلمین دیرباز با اشاره به پیام ابلاغ سند الگوی پیشرفت با افق 50 ساله از سوی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: مهم ترین پیام رهبری از فراخوان عمومی این است که یک بسیج عمومی در زمینه تکمیل سند الگوی پیشرفت شکل گیرد.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری افزود: دومین پیامی که می توان از ابلاغ سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از سوی رهبر معظم انقلاب متصور شد، این است که ایشان قصد دارند همه جامعه ایران را درگیر سرنوشت خودشان کنند.

وی با تأکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت عمومی در شکوفاسازی سند الگوی پیشرفت مطرح کرد: فراخوان عمومی رهبر معظم انقلاب حاکی از آن است که مسؤولان بدانند باید در عرصه های مختلف از همه ظرفیت های کشور بهره ببرند؛ افزون بر این، فراخوان عمومی سبب می شود تا آینده پژوهان بتوانند افقی روشن از آینده انقلاب را متصور شوند و خود این تصویر روشن می تواند در جامعه روح امید و آرامش را نسبت به آینده انقلاب بدمد.

حجت الاسلام والمسلمین دیرباز با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب به مسؤولان آموختند که باید از حداکثر ظرفیت زیرمجموعه های خودشان بهره برداری کنند، ابراز داشت: مسؤولان نباید گمان کنند که دانای کل هستند و می توانند در تهیه چشم اندازها بهترین تدابیر را داشته باشند، بلکه باید از ظرفیت عمومی بهره برداری کنند.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: همه فعالان عرصه های روانشناسی، جامعه شناسی و مدیریتی و همچنین حوزه های علمیه با توجه به اشرافی که بر آیات و روایات دارند باید به کمک همدیگر آمده و الگوهایی را از متن دین و مبانی اسلامی برای پیشرفت و آینده انقلاب اسلامی ترسیم کنند.

وی با اشاره به این که حوزه های علمیه سکان دار امر دین هستند، تأکید کرد: حوزه ها می توانند همراه دانشگاهیان و سایر اقشار جامعه به در زمینه شکوفاسازی سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مشارکت جدی داشته باشند؛ مرکز مدیریت و شورای عالی حوزه های علمیه به همراه بدنه حوزه باید سعی کنند تا پاسخ شایسته ای به فراخوان رهبر معظم انقلاب بدهند.

حجت الاسلام والمسلمین دیرباز در پایان مطرح کرد: خوشبختانه امروز شاهد هستیم که کمیسیون های مختلف شورای عالی انقلاب فرهنگی و حتی دانشگاه قم به عرصه پژوهش و بررسی سند الگوی پیشرفت وارد شده و در این راستا اقدامات خوبی انجام داده اند./841/ت۳۰۲/ق

ارسال نظرات